Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirus

Ouderenzorg Delft

Wilt u van ouderenzorg in Delft gebruikmaken?

Ouderen zijn een groep die bij uitstek veel gebruikmaken van zorg. Het is nu eenmaal een feit dat ouderen vaker last hebben van ziektes en allerlei klachten. Wanneer een oudere ernstige klachten heeft en 24 uur per dag zorg nodig heeft, dan is een verpleeghuis vaak de enigste optie. Dit is niet wat veel ouderen willen en zij maken dan vaak ook gebruik van ouderenzorg. Met de juiste ouderenzorg, kunnen zij veelal nog in hun eigen huis blijven wonen en hoeven ze niet te verhuizen naar een verpleeghuis of een verzorgingshuis. Woont u in Delft en heeft u behoefte aan ouderenzorg? Lucasa Zorg is dan een professionele zorgorganisatie voor ouderenzorg in Delft.

Zorg voor ouderen in Delft door een lokale zorgorganisatie

Afhankelijk van welke klachten u heeft, heeft u ook behoefte aan een bepaalde vorm van zorg. Sommige ouderen kunnen te maken krijgen met meerdere chronische klachten. Anderen worden gehinderd door behoorlijke ouderdomsklachten. Lang niet alle klachten of ziektes zullen op te lossen zijn. Maar een goede zorg voor ouderen in Delft kan wel bijdragen aan een betere controle over de klachten, zodat uw zelfstandigheid niet in gevaar komt. Met goede ouderenzorg is het niet nodig om na te denken over verhuizing naar een tehuis, zodat u nog lang zelfstandig van uw woning in Delft kunt genieten.

Lucasa Zorg is er voor verzorging van ouderen in Delft

Iedereen die aanspraak wil maken op ouderenzorg, mag contact opnemen met Lucasa Zorg. Heeft u zelf behoefte aan ouderenzorg of heeft u ouders die zorg nodig hebben? Wij zijn professioneel en zeer deskundig. Onze medewerkers doen hun werk met liefde, zijn ervaren en hebben een goede opleiding genoten. Wij weten wat er komt kijken bij ouderenzorg, of u nu intensieve zorg nodig heeft of begeleiding. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.